diumenge, 10 de gener del 2010

Mercadet de Nadal: Ja podeu veure les fotos.

Els tutors de 3r cicle volem donar les gràcies a totes les mares, pares, familiars, alumnes i mestres que han fet possible que el mercadet de Nadal hagui estat un èxit.
Amb la vostra col·laboració, participació i ajuda desinteressada heu fet possible que les nostres expectatives superassin el que mai haguessim pogut pensar.
Els vostres fills han pogut ser protagonistes d’una experiència diferent, i l’han duita a terme amb una responsabilitat i un esforç exemplars.
Per nosaltres, aquesta experiència ens dona força per continuar lluitant i fomentar en els “nostres futurs adults” valors tan necessaris a la nostra societat com són ara la cooperació, la generositat i l’amor per la feina ben feta.

Moltes, moltes, moltes gràcies!

Joana M., Modest, Ester, Conchita i Antonia

Mercadet de Nadal

10 comentaris:

Anònim ha dit...

MMM...QUE BONS ELS GOFRES.
EL MERCADET HA ESTAT MOLT BÈ PERQUE VA ESTAR FINS LES 15:30.

Anònim ha dit...

Hola, som en Jaume i en Raúl.Totes les fotos del mercadet, estàn molt bé, perque crec que em tret mots de doblers pel viatge d'estudis.
Raúl i Jaume de 6A

kevin i javi ha dit...

Les fotos son ''xules''.Però en Kevin no surt en cap foto.A nosaltres dos ens a agradat anar a vendre al mercadet.

Anònim ha dit...

Hola soc en Dani de 6éA m'ha peresgut be el mercadet perquè em tret molt de doblers pel viatge d'estudis . Amb les coques i el mercadet amb guanyat molt de doblers uns 3.ooo de euros .

Anònim ha dit...

Hola nosaltres som en Dani I en Matías.El mercadet va estar molt be,varem recaudar molt de doblers per el viatge d'estudis.:)

Anònim ha dit...

Hola, som n'Andrea i na Mºcarmen de 6eA. Les fotografies que mes ens ha agradat son les del mercadet de nadal. Tambe ens ho vàrem pasar molt bé venent en el mercadet. I sobre tot els doblers que varem recaudar!
També va ser molt divertit quedarse fins a les tres h. de l'horabaixa.
Pero el més important va ser ... ESTAR AMB ELS AMICS !!!!

un besada grossa.

Anònim ha dit...

Hola som en Sergio i m'han agradat molt les fotos.Son motlt xules!!!! SERGIO.

Anònim ha dit...

ENS HAN AGRADAT MOLT , LES FOTOS DE FOTOGRAFIA. (SHEYLA I IÑAKI)6A

Anònim ha dit...

Hola som n'Ian,m'han agradat les fotos que han fet en Jesus i na Joana sobre el torneig.Son molt xules,la veritat es que les fotos i el torneig m'han encantat!!!IAN.

Anònim ha dit...

Hola som n'Adria i n'Oscar les fotos mos han agradat molt.No hem sortit a cap foto pero ens dona igual,per a nosaltres el mercadet va ser un exit.